JMV Professioneel installatiemateriaal

Innovatie: JMV multifunctionele schetsplaat

Schetsplaat-2Deze universeel toepasbare schetsplaat is ontwikkeld in samenwerking met WAGO, Croon, Unica en Cofely. Nu volop verkrijgbaar bij uw elektrotechnische groothandel!

  • geschikt voor draadgoot en kabelgoot
  • toepasbaar voor alle gangbare kabeldozen
  • ook geschikt voor stekkerbare installaties
  • voorzien van flexbuisclips
  • te combineren met de Schnabl Euro-Clip
  • zonder gereedschap te bevestigen

Universeel
U hoeft slechts 1 type schetsplaat op voorraad te houden, hiermee kunt u alle draad- en kabelgoten en alle gangbare kabeldozen combineren.

Bevestigen zonder gereedschap
Bevestigen gaat heel gemakkelijk zonder gereedschap: u klikt eenvoudig de schetsplaat op de kabelgoot. Met de flexibele 'vingers' kan de schetsplaat ook op draadgoten stevig bevestigd worden.

Extra functionaliteiten
De JMV schetsplaat is bijzonder multifunctioneel. Zo is deze schetsplaat ook prima geschikt voor stekkerbaar installeren met verschillende merken stekkers. Er is plaats voor meerdere connectoren. Daarnaast heeft de schetsplaat geïntegreerde trekontlasting door de flexbuisclips (16 en 19 mm) ana de zijkanten van de plaat.

Te combineren met Euro-Clip
Dit nieuwe product van JMV is prima te combineren met de Euro-Clip van Schnabl. Met een ESV kabelgootclip klikt u eenvoudig een Euro-Clip aan de schetsplaat waarmee u vervolgens buis kunt bevestigen.

Verticaal én horizontaal bevestigen
De schetsplaat kan zowel verticaal als horizontaal op de kabelgoot bevestigd worden. Handig als er weinig ruimte beschikbaar is.

Op aanvraag is de schetsplaat ook verkrijgbaar in RVS 316, ideaal voor de voedingsmiddelenindustrie.


Vraag een vrijblijvende demonstratie aan via ons contactformulier.