JMV Professioneel installatiemateriaal

JMV inslagbeugel nu sterk verbeterd

Inslagbeugel-2014Bevestigingsspecialist JMV en uitvinder van de inslagbeugel, introduceert  een sterk verbeterde  inslagbeugel. Hiermee kan de installateur eenvoudiger én sneller 16-20 mm leidingen op de ruwe betonvloer bevestigen.

Tijdsbesparing
Met de verbeterde inslagbeugel heeft de installateur minder slagkracht nodig om de leidingen op ruwe beton-, kanaal-  of breedplaatvloeren  te bevestigen: Ø 6 mm boren – inslaan – vast. Dat werkt gemakkelijker én sneller: tijdsbesparing dus!

Inslagbeugel-tekening

Tip
Wanneer u 2 inslagbeugels spiegelt, kunt u twee leidingen tegelijk in één boorgat bevestigen.

Maximale grip
Door de inventieve griplijn zit de inslagbeugel met minder inspanning eerder vast in het geboorde gat. Dus maximale grip!

Bescherming van leidingen
Het vernieuwde ontwerp zorgt er ook voor dat leidingen met een grotere diameter minder snel beschadigen bij inslaan. Dit voorkomt ergernis, materiaal- en tijdverlies.

Voordelen
•    Minder slagkracht nodig bij inslaan, daardoor kan de installateur sneller werken
•    Maximale grip tegen loskomen verzekerd door inventieve ‘griplijn’
•    Positioneringspunten voor een blijvend rechtstandige toepassing
•    Centreerpunt voor het snel kunnen ‘zoeken’ van het boorgat
•    Geschikt voor alle soorten beton-, kanaal- en breedplaatvloeren
•    Extra zware kwaliteit beperkt het krom slaan tot een minimum

EigenschappenEmmer-inslagbeugel
De vernieuwde JMV inslagbeugel is gemaakt van 2.0 mm plaatstaal en is gemakkelijk te monteren met een  SDS6 boor (separaat te bestellen). De JMV inslagbeugel voldoet aan de RoHS richtlijn (EU directive 2002/95/EF) en de REACH (EC1907/2006) richtlijn.

Nieuw! Emmer met transparant deksel
De verbeterde inslagbeugel is nu ook verkrijgbaar in handige emmer (inhoud 500 st.) met transparant deksel voor op de (natte) bouw. Handig, hiermee is voor de installateur direct duidelijk wat de inhoud van de emmer is.

Beschikbaarheid
Zodra de huidige voorraden zijn uitverkocht, verdwijnt de bestaande versie automatisch uit het assortiment en ontvangt u de verbeterde JMV inslagbeugel.