JMV Professioneel installatiemateriaal

JMV en Schnabl: een ijzersterk duo

JMV-SchnablWist u dat diverse producten van JMV gecombineerd kunnen worden met de Schnabl Euro-Clip? Met behulp van de ESV gootclip bevestigt u alle maten Euro-Clips eenvoudig aan de JMV clip. Samen bieden deze merken u dus nog meer oplossingen om snel en slim te bevestigen.

Schnabl Euro-Clip
EC-clipU werkt tijd- en kostenbesparend met de Schnabl Euro-Clip en haar vele accessoires. De clip is verkrijgbaar in 10 afmetingen van 16 t/m 50 mm. Alle maten kunnen willekeurig gekoppeld worden met een snelle steekverbinding. De Euro-Clip kunt u centreren en gemakkelijk uitlijnen.

Oplossing bij verlaagde plafonds
Met de JMV ACS opzetveerklem en de Schnabl Euro-Clip kunt u buizen strak en solide monteren bij verlaagde plafonds. Door meerdere Euro-Clips aan elkaar te schuiven, kunnen er maximaal 3 buizen onder elkaar gemonteerd worden. De plafondtegels worden niet geblokkeerd en blijven eenvoudig te verwijderen.

ACS

Schetsplaat en zakleidingplaat
Met de universele schetsplaat en zakleidingplaat van JMV kunt u gebruiken op alle kabel- en draadgoten om kabeldozen en connectoren te bevestigen. Met de ESV en Euro-Clip bereid u de installatie eenvoudig uit voor elektrobuis.

Schetsplaat-collage

Meer oplossingen
Ook voor andere toepassingen biedt JMV producten waaraan buis en kabel bevestigd kunnen worden met behulp van het Schnabl systeem. Enkele voorbeelden:

  • JMV TRM voor bevestiging aan draadeinden en DIN profielen
  • JMV Flatcableclip
  • JMV Lion spantklem voor bevestiging aan staalconstructies

Kijk voor meer informatie op www.hemmink.nl/bevestigingsmateriaal