JMV Professioneel installatiemateriaal

Verbeterde JMV spijkerclip

JMV heeft de kunststof spijkerclip nog verder verbeterd. Door de hoge flexibiliteit kan deze moeiteloos een complete serie buis- of kabeldiameter bevestigen. Met deze spijkerclip kiest u voor een veilige, sterke en duurzame oplossing voor elke spijkerbare ondergrond.

Herkenbaar JMV
Op iedere spijkerclip staat het kwaliteitslogo van JMV vermeld. Hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat aan alle eisen voldoet.

Spijkerclip kunststof HDPE (-50°C - +80°C)Wat maakt de JMV spijkerclip tot een kwaliteitsproduct:

  •     Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof HDPE (-50°C - +80°C)
  •     Materiaal is UV gestabiliseerd
  •     Montage zelfs mogelijk tot -20°C
  •     Ook geschikt voor buitengebruik
  •     Voorzien van een stalen veiligheidsspijker 2,5 x 40 mm*
  •     Verkrijgbaar in de kleuren naturel, crème en grijs

 *Geharde spijker 2,5 x 35 mm, voor betonnen ondergrond op aanvraag leverbaar

Nieuwe verpakking
JMV introduceert tevens nieuwe praktische verpakkingen voor de kunststof spijkerclip: de kartonnen doos met zichtvenster (150 stuks), of emmer met doorzichtig deksel (600 stuks). Zo is de inhoud direct zichtbaar! Het volume van de kartonnen dozen is tevens vergroot van 100 naar 150 stuks.

Nieuw! Spijkerclips in emmer
Bijzonder handig in gebruik is de kunststof emmer met doorzichtig deksel. Deze weerbestendige en hersluitbare verpakking is leverbaar met een inhoud van 600 spijkerclips. Ideaal voor gebruik op de natte bouw.

Download de flyer JMV spijkerclip.

Spijkerclip verpakking met doorkijkvenster

Als alternatief op de kunststof spijkerclip levert JMV ook stalen spijkerclips met hogere mechanische en chemische eigenschappen. Kijk voor meer informatie op www.jmv.nl of neem contact op met onze verkoopmedewerkers via 038-4698200 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

JMV, een strategische keuze!