JMV Professioneel installatiemateriaal

JMV al 80 jaar dé specialist in elektrotechnisch bevestigingsmateriaal Hemmink pakt groots uit, maak iedere maand kans op mooie prijzen!

JMV 80 jaar winactie

Half februari viert Hemmink de 80e verjaardag van Jansen’s Metaalwaren B.V. Vorden (JMV). JMV werd onder de naam Jansen en Heuveling opgericht in het jaar 1938. Het bedrijf dat begon met het maken van houten bijenkasten en kinderspeelgoed heeft nu, 80 jaar later, een enorme transitie doorgemaakt. In 2011 is JMV overgenomen door Hemmink. Alle redenen om dit groots te vieren!

Het begin van JMV

Na de oorlog was er vooral veel gebrek aan hout en is het bedrijf overgegaan op de productie van metalen artikelen. Tijdens de jaren 50 heeft JMV haar moeilijkste periode doorgemaakt. Dit resulteerde in een scheiding van de toenmalige directie, waarna Evert Jansen in zijn eentje is doorgegaan met het maken van metalen beugels voor de bevestiging van elektrabuizen (1959).

Overname door tweede en derde generatie 

Op 1 januari 1982 hebben de heren Jos Jansen en Henk Jansen het bedrijf van hun vader overgenomen en in 1997 gaat de heer Henk Jansen alleen verder met JMV. De derde generatie, Dennis Jansen, werkte toen al 2 jaar bij JMV en hield zich tot dan toe bezig met de automatisering. JMV moest klaargestoomd worden voor de 21e eeuw. Later heeft ook zijn broer Sander Jansen zich bij het bedrijf gevoegd.

Overname door Hemmink  

Nu, 80 jaar verder, valt JMV onder de Hemmink groep. Als grootste klant van JMV heeft Hemmink in 2011 alle aandelen van de gebroeders Jansen overgenomen en het bedrijf onder de Hemmink paraplu toegevoegd als zelfstandige organisatie net als TrueTools en KWx. JMV biedt oplossingen voor de aarding in natte ruimten en voor de bevestiging van elektrobuis, draad of kabel. JMV heeft ook een uitgebreid assortiment voor de montage aan staalconstructies. Alle producten zijn ontwikkeld op basis van het principe “Slim en Snel Installeren” en worden geleverd aan elektrotechnische groothandels, bouwbedrijven en de specialistische industrie.

80 jarig bestaan vieren met mooie prijzen en kortingen

Het 80 jarig bestaan van JMV wordt van 1 april t/m 31 december 2018 groots gevierd. Er komt speciaal voor jou als installateur een spaaractie waarmee je vele mooie prijzen kan winnen! In een aantal productverpakkingen van JMV zit een actiekaart met code, die je kan invullen op onze website wwwjmv80jaar.nl. Hier krijg je punten voor, maar je kunt ook op vele andere manieren punten verdienen. Zo krijg je zelfs al punten als je alleen onze social media kanalen liked. Ja, zo eenvoudig is het! Hoe meer punten, hoe groter de kans om te winnen. Doe mee en misschien ben jij aan het einde van de maand wel een GoPro, koffiemachine of een weekend weg rijker!  

Naar het actieformulier