JMV Professioneel installatiemateriaal

Nieuw! De 2-in-1 dakplaatprofielhanger van JMV

JMV-dakplaatprofielhanger

JMV heeft de dakplaatprofielhangers, voor bevestiging aan trapeziumvormige dakplaten, doorontwikkeld en brengt nu een unieke duo-variant op de markt: de 2-in-1 dakplaatprofielhanger. Geschikt voor M8 én M10 draadeinden.

Meer ophangmogelijkheden
Deze 2-in-1 dakplaathanger/damwandprofielhanger biedt meer installatiegemak dan zijn voorganger. Omdat de bus is uitgevoerd met twee draaddiameters kan de installateur zowel een M8 als een M10 draadeind of draadstang in de hanger (bus) schroeven om bijvoorbeeld draadgoten mee op te hangen. Twee losse dakplaatprofielhangers zijn niet meer nodig. Kortom: slim en snel installeren!

Niet-verliesbare onderdelen
Veiligheid tijdens het werken gaat voor alles. De dakplaatprofielhanger is zo geconstrueerd dat de dwarspen nooit uit de hanger kan vallen maar altijd blijft haken achter de vergrendeling in de pen. Dat betekent maximale veiligheid tijdens installeren op grotere hoogtes en gebruiksgemak.

De voordelen:

  • Eén oplossing voor M8/M10 draadeinden i.p.v. twee losse dakplaatprofielhangers
  • Het M10 draadeind draait zichzelf vast in de bus
  • Snelle montage: ééndelig en niet-verliesbare onderdelen
  • Maximale veiligheid tijdens het installeren op grotere hoogtes
  • Fixeert zichzelf onder belasting
  • Minder te bestellen onderdelen
  • Altijd de juiste variant voorhanden (nooit misgrijpen)

Bijbehorende producten
JMV levert ook de bijbehorende draadeinden van staal 4.8 (ST37-2). Bekijk oans aanbod M8 en M10 draadeinden in ons productenportaal.

Slim en snel installeren - vraag de gratis poster aan!
Deze verbeterde dakplaatprofielhanger is een praktische aanvulling op het Slim en snel installeren concept. Bekijk alle mogelijkheden van dit concept of vraag de gratis poster aan.